- 1,5 litres de llet
- 4 cullerades soperes de farina
- 2 ous
- 8 cullerades de sucre
- 1 palito de canyella
- corfa de llima
- 0,5 litres d’oli d’oliva
- Posa a calfar la llet amb la corfa de llima i la canyella fins que bulla.
- Retira-la del foc i afig-li el sucre.
- Bat els ous i afig-los la farina. S’ha de quedar una massa cremosa.
- Posa a fregir l’oli amb la corfa de llima.
- Quan l’oli estiga torrat, retira la corfa de llima i amb una cullera sopera veu abocant la massa en cercles sobre l’oli.
- Frig-ho uns instants fins que els trossos de massa queden daurats per tots dos costats.
- Aboca’ls en una font i afig-li la llet a la qual prèviament se li ha llevat la corfa de llima.
- Empolvora canyella mòlta per damunt
(Recepta cortesia de Sra. Juana Maza, veïna de la Urbanització L’Oasi.)