Logo San Fulgencio

Ajuntament

San Fulgencio

 

 

 

Embolics

[wpseo_breadcrumb]

Ingredients
  • 1,5 litres de llet
  • 4 cullerades soperes de farina
  • 2 ous
  • 8 cullerades de sucre
  • 1 palito de canyella
  • corfa de llima
  • 0,5 litres d’oli d’oliva
enredos
Preparació
  1. Posa a calfar la llet amb la corfa de llima i la canyella fins que bulla.
  2. Retira-la del foc i afig-li el sucre.
  3. Bat els ous i afig-los la farina. S’ha de quedar una massa cremosa.
  4. Posa a fregir l’oli amb la corfa de llima.
  5. Quan l’oli estiga torrat, retira la corfa de llima i amb una cullera sopera veu abocant la massa en cercles sobre l’oli.
  6. Frig-ho uns instants fins que els trossos de massa queden daurats per tots dos costats.
  7. Aboca’ls en una font i afig-li la llet a la qual prèviament se li ha llevat la corfa de llima.
  8. Empolvora canyella mòlta per damunt

(Recepta cortesia de Sra. Juana Maza, veïna de la Urbanització L’Oasi.)