Logo San Fulgencio

Ajuntament

San Fulgencio

 

 

 

Dia Internacional Contra la Violència de Gènere

[wpseo_breadcrumb]

 

La Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de San Fulgencio presenta el material elaborat pels tècnics municipals i en col·laboració amb la Mancomunitat Sota Segura per a informar sobre els recursos existents en matèria de Violència de Gènere a nivell local i a altres nivells, amb la realització d’un fullet de recursos contra la Violència de Gènere en espanyol i anglés.

Amb aquest material s’informarà tant en xarxes socials com a través de la col·locació de cartelleria en comerços i locals municipals durant aquesta setmana. Així mateix, es col·locaran taules informatives amb aquest material i també llaços morats commemoratius per a la ciutadania en el nucli urbà, el Centre Cívic de San Fulgencio (carrer Lepant, núm. 9) i a l’Ajuntament de la urbanització La Marina (situat temporalment en el Centre Social de la urbanització, en Avinguda de San Fulgencio).

DESCARREGA GUIA DE RECURSOS

 

De la mateixa manera, l’Ajuntament de San Fulgencio se suma a la convocatòria de la concentració i minut de silenci en record de les víctimes de la Violència de Gènere, convocada per la Federació Valenciana de Municipis i Províncies.

Tindrà lloc en la plaça de la Constitució el mateix dimecres 25 de novembre a les 12.00 hores, sota la pancarta commemorativa del museu, i a la qual demanem s’acudisca respectant les mitjanes sanitàries de seguretat, portant màscara protectora i respectant la distància interpersonal.