Ingredients
El tiramisú (de l’italià tiramisù) és unes postre fred de cullera que es munta en capes.

  • 300g de sucre
  • 6 ous
  • 2 terrines de formatge mascarpone
  • 1 caixa de galetes
  • Café soluble
  • Xocolate en pols
Tiramisu
Preparació
  • Bat les clares a punt de neu i afig-li el sucre.
  • En un altre recipient mescla tres gemmes amb dues cullerades de sucre i el formatge mascarpone.
  • Mescla-ho amb les clares a punt de neu.
  • Banya les galetes en el café.
  • Col·loca una capa de galetes mullades en una safata.
  • Col·loca una capa de crema damunt de les galetes
  • Posa una altra capa de galetes i una altra de crema fins a aconseguir el gruix desitjat (acabant en una capa de crema).
  • Per a finalitzar, empolvora bressol capa de xocolate en pols.
  • Mantindre-ho en el frigorífic almenys una hora.

 

  • (Recepta cortesia de Sra. Fina Mora, veïna de la San Fulgencio)

Pin It on Pinterest

Shares
Share This