Ingredients
El tiramisú (de l’italià tiramisù) és unes postre fred de cullera que es munta en capes.
- 300g de sucre
- 6 ous
- 2 terrines de formatge mascarpone
- 1 caixa de galetes
- Café soluble
- Xocolate en pols
Preparació
- Bat les clares a punt de neu i afig-li el sucre.
- En un altre recipient mescla tres gemmes amb dues cullerades de sucre i el formatge mascarpone.
- Mescla-ho amb les clares a punt de neu.
- Banya les galetes en el café.
- Col·loca una capa de galetes mullades en una safata.
- Col·loca una capa de crema damunt de les galetes
- Posa una altra capa de galetes i una altra de crema fins a aconseguir el gruix desitjat (acabant en una capa de crema).
- Per a finalitzar, empolvora bressol capa de xocolate en pols.
- Mantindre-ho en el frigorífic almenys una hora.
- (Recepta cortesia de Sra. Fina Mora, veïna de la San Fulgencio)