Es pot acompanyar d’un bon vi i una ensalada.
Ingredients per a 4 persones:
- 250g de cigrons remullats de vespra
- 250g de fesols tendres
- 1 fulla d’api
- 1 chirivía
- 4 creïlles xicotetes
- 1 moniato
- 4 botifarres de ceba
- olie d’oliva
- 1 ceba
- Pebre roig dolç
- Colorant de safrà
- Sal
- Posa els cigrons remullats (des del dia anterior) juntament amb els fesols tendres, l’api, les creïlles i el moniato a bullir.
- Sofrig la ceba en oli (2 cullerades per persona) i afig-li una cullerada xicoteta de pebre roig dolç.
- Aboca el sofregit en l’olla.
- Cuine-ho durant 30 minuts a foc mitjà.
- Finalment, afig les botifarres i deixa-ho tot a foc lent durant 1 hora aproximadament.
(Recepta cortesia de Sra. Mari Carmen Ramírez, veïna de la San Fulgencio)