Ingredients
  • 1,5 litres de llet
  • 4 cullerades soperes de farina
  • 2 ous
  • 8 cullerades de sucre
  • 1 palito de canyella
  • corfa de llima
  • 0,5 litres d’oli d’oliva
enredos
Preparació
  1. Posa a calfar la llet amb la corfa de llima i la canyella fins que bulla.
  2. Retira-la del foc i afig-li el sucre.
  3. Bat els ous i afig-los la farina. S’ha de quedar una massa cremosa.
  4. Posa a fregir l’oli amb la corfa de llima.
  5. Quan l’oli estiga torrat, retira la corfa de llima i amb una cullera sopera veu abocant la massa en cercles sobre l’oli.
  6. Frig-ho uns instants fins que els trossos de massa queden daurats per tots dos costats.
  7. Aboca’ls en una font i afig-li la llet a la qual prèviament se li ha llevat la corfa de llima.
  8. Empolvora canyella mòlta per damunt

(Recepta cortesia de Sra. Juana Maza, veïna de la Urbanització L’Oasi.)

Pin It on Pinterest

Shares
Share This